Når man innser at sitt eget ansikt er på utstilling i alle matbutikker i landet. Shit.Dette er temmelig kult. 

Nei.. Stopp en halv! Dette er mer enn temmelig kult. Dette er faktisk helt rått! Jeg har på følelsen av at dette blir en aldri så liten selvskrytepost, for altså.. Noen dager må man vel få lov til å skryte litt av seg selv?:D Det er tross alt ikke hver dag man får oppleve å se sitt eget ansikt i et så kult treningsblad, og i hvert fall ikke hver eneste gang man går på butikken for å handle mat. I en HEL måned! Herlighet, jeg er så utrolig heldig og glad! Jeg må fortsatt klype meg litt i armen.. Lille meg fra Karmøy som forsidepike i et av Norges største treningsmagasin? Haha, ærlig talt!

 

Det har vært så motiverende å få et klart bevis på at når man virkelig ønsker noe, så må det faktisk jobbes målrettet over en lengre periode for å oppnå ønsket resultat. Jeg har jobbet målbevisst med dette og hele tiden prøvd å gjøre det på en morsom og kreativ måte. Jeg innser nå at dette var en god måte å gjøre det på, for slik klarte jeg å holde ilden tent og motivasjonen oppe hele veien, og ikke minst: jeg klarte å holde ilden tent hos mine fantastiske stemmere. For let's face it: det er ikke sææærlig gøy å stemme hver eneste dag i nesten to måneder.

 

Å tenke kreativt og å gjøre reisen mot målet morsom, er noe som jeg personlig mener er viktig å føre inn i all type målplanlegging. Jeg tror det kan være nyttig å ikke bare fokusere på hvilke mål skal jeg nå? -Men også: hvordan skal jeg nå målene? På hvilken måte ønsker jeg å jobbe for å gjøre reisen interessant, positiv og betydningsfull? Reisen mot akkurat dette målet har definitivt vært veldig morsom og positiv. Så nå skal jeg legge inn kruttet på mine andre mål og se om det går veien. Jeg har troa!

 

Håper de av dere som har lest novemberutgaven er fornøyde. Jeg og Daniel filmet de fem første øvelsene i går, slik at dere kan se hva jeg mener med "treningsdans" og en jevn overføring mellom de fem første øvelsene. Jeg skal legge denne ut så raskt jeg har klippet og fikset den klar. I tillegg har jeg laget en annen versjon til dere, som viser både lettere og tyngre versjon av øvelsene. Inn med teskje, ja takk!:)

 

De av dere som ikke er abonnementer på Shape Up må løpe til nærmeste butikk og kjøpe bladet :D Det skal ha kommet i de fleste butikker i landet nå :) Jippiiii!

 

Håper dere til nå har hatt en superduper helg :)

 

// Følg forsidepika på Facebook'a! //

5 kommentarer

Bina

25.10.2015 kl.12:34

Temmelig kult ja! :) Ha en riktig fin Søndag videre! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min, det hadde jeg satt pris på! :)

Ingrid H

25.10.2015 kl.13:36

Utrolig kjekk artikkel om deg! Er danser selv og synes historien din er veldig inspirerende. Stå på! Takk for flott treningsprogram og flott innlegg :-)

Hilsen Ingrid

Karoline Aspaas Kvinnesland

25.10.2015 kl.15:26

Ingrid H: Tusen takk for det! Jeg blir veldig glad av at du finner historien min inspirerende og at du syntes treningsprogrammet var flott!=) Håper du får en superduper dag <3

Karoline Aspaas Kvinnesland

25.10.2015 kl.15:26

Bina: Håper du får en super søndag også! Jeg skal ta meg en tur innom bloggen din, vet du!=)

Kristin Antiveros

17.11.2015 kl.21:57

Så kult! Skikkelig fine bilder av deg :-)

Skriv en ny kommentar

hits