Er det SÅNN stemmen min høres ut? #påradioen
Bildet er tatt fra Google

 

Igjen sitter jeg bare her i stua og flirer for meg selv. Er det SÅNN stemmen min høres ut? VIRKELIG? Herregud, ikke rart at vennene mine av og til ber meg om å knipe igjen munndiaréen min. Haha! For å høre radiointervjuet mitt, kan dere trykke på linken nederst i innlegget :)

 

I dag har jeg tatt det heeeelt rolig (til å være meg, i hvert fall). Det merkes på kropp og sinn når det har gått i ett bankende kjør over en lang periode. Så det var skikkelig godt å få seg en god restitusjonsdag, for i morgen skal jeg gi jernet igjen! Det blir deilig :) Det eneste som har skjedd, er egentlig at jeg har råkjørt ned til nærmeste Narvesen for å kjøpe Haugesunds Avis, da for å finne et LILLA Karolineansikt på side 4. Og når jeg sier lilla, så mener jeg lilla:

 


Hva i huleste skjedde med fargeprintinga her da? For jeg vet at jeg kan bli litt tomatrød i blandt altså (les: ofte), men lilla var vel å ta litt hardt i? Igjen, jeg bare ler jeg.. Men uansett om det er lilla, rødt eller hvitt ansikt (det er aldri nydelig, solbrun glød med meg) -er det uansett veldig hyggelig at så mange medier på Haugalandet er interesserte i konkurransen og ønsker å fronte den :) Det kom til og med et intervju i BYAS i dag, så det er supergøy!

 

Ønsker dere forresten å høre på munndiaréen min på radioen, er det bare til å trykke på linken under:

 

// Direktelink til radioopptaket her //

 

♥ Ha en fantastisk dag ♥

 

 

#shapeupjenta #intervju #trening #helse #latterforlengerlivet 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits