Én stykk overveldet Shapeup-jente

Wow..!

På et døgn har jeg fått så utrolig mange fine tilbakemeldinger at jeg faktisk ikke vet hvilket ben jeg skal stå på. Det er virkelig rørende, og det betyr så utrolig mye ♥ Instagrammen min har gått opp med 125 flere følgere (wiiihaaaa!!!), og bloggen tok helt av på lesertall i går. Jeg vet dette ikke er sammenlignbart med alle toppbloggerne der ute, men for meg er det SÅ kult å lese at over 2000 mennesker til nå har lest det hjemmesnekrede diktet mitt fra gårsdagens bloggpost! Jeg sitter her og småflirer for meg selv, for dette er bare så utrolig gøy!

 

Var det noen som forresten syntes diktet var en moro vri, er det bare å sjekke ut DENNE bloggposten også, for da nådde virkelig dikterkunnskapene mine nye høyder. Hoho! Som jeg sa på Instagram i går: Jeg lover at jeg er bedre til å inspirere innenfor trening enn til å dikte. Heldigvis! ;)

 

Men virkelig folkens.. Deres engasjement gjør meg bare enda mer gira! Så for å si det som det er: DERE motiverer MEG til å bli en bedre fysioterapeut, personlig trener, motivator, blogger. You name it! Jeg er så glad og takknemlig! 

 

♦ TUSEN TAKK ♦

 

Jeg gleder meg alt for mye til oktobernummeret av Shape Up allerede, så hvordan skal jeg klare å vente helt til 26. oktober? Jeg får vel bare fylle hverdagen med masse sprell i mellomtiden. Og dette blir tydeligvis ikke vanskelig, for i dag har jeg fått telefon og mail fra TV Haugaland, Haugesunds Avis, Karmøynytt og Radio102. Oh myyy.. Og jeg som jabber hull i hodet på folk når jeg blir gira.. Stakkars de som hører på radioen når jeg slipper til..! Nei da, det blir sikkert kjempemoro =)

 

I løpet av uken skal dere få partnertøying del 3 her på bloggen, med fokus på innside lår. Så det er bare å glede seg og å forberede treningsbuddyen på en tøyedate i nærmeste fremtid!:) Dere er velkommen til å legge meg til på Instagram: @karoline_aspaas og på Facebooksiden min, hvor jeg oppdaterer jevnlig. Og selvsagt også blir jeg veldig glad om dere vil følge bloggen min, da!:) Oppe i menyen står det "FØLG MEG", hvor dere kan velge alternativ selv. 

 

♥ Vi snakkes snart ♥

8 kommentarer

laylow x 👀

22.09.2015 kl.18:42

Så bra ♡ Ha en flott dag videre ♡

koselig om du vil ta deg en titt innom bloggen min og legge igjen en kommentar ♡

Maren

22.09.2015 kl.18:44

Helt sikkert velfortjent:). Ønsker deg en knall kveld:):)

Karoline Aspaas Kvinnesland

22.09.2015 kl.18:47

Maren: Tusen takk Maren!:) Du må ha en super kveld, du også! <3

Karoline Aspaas Kvinnesland

22.09.2015 kl.18:47

laylow x: Selvsagt skal jeg det! Du må ha en flott dag, du også =)

Ingrid hanseni

22.09.2015 kl.21:01

Gratulerer!:-) gleder meg til å følge deg videre😀

Karoline Aspaas Kvinnesland

22.09.2015 kl.23:34

Ingrid hanseni: Tuuusen takk, så koslig!:D

Benedicte

23.09.2015 kl.17:17

ha en super dag! Gøy å følge deg :)

Karoline Aspaas Kvinnesland

23.09.2015 kl.18:39

Benedicte: Tusen takk, det er veldig koselig at du har lyst å følge meg!:D Du må ha en super dag, du også!:)

Skriv en ny kommentar

hits