Obs! Jeg skal visst til RigaUniversitetet har fått tilbud om å sende to av sine dansestudenter til Riga på et intensivt kurs, og jeg og min hærlige klassevenn Lina er de heldige utvalgte. Det blir sikkert veldig interessant. Kurset varer i 10 dager, og skal ha fokus på samarbeid mellom musikk, dans og pedagogikk. Det kommer musikk- og dansestudenter fra mange land i Europa, så dette blir spennende :)

 

Til tross for at jeg har visst at jeg skulle reise helt siden mai, så innser jeg nå at det jammen er overraskende mange baller i luften! Shape Up-konkurranse, blogging, sommerkurs, skolestart og nå, Riga. Jeg er jammen heldig!

 

Jeg vet ikke hvordan internettforbindelsen er der vi skal bo, og heller ikke hvor mye tid vi får til å gjøre egne ting (les: blogging). Derfor har jeg blogget for harde livet de siste dagene (og nettene) og tidsinnstilt dem i løpet av de 10 neste dagene. Så selv om jeg danser rundt omkring i Riga, så får dere fortsatt treningstips, tøyetips og kaaanskje en liten (og småklein) filmsnutt i løpet av de neste 10 dagene. Så følg med! Wohooo :D

 


Her er det to stykk jenter som gleder seg til å reise :D ↑

 

Mens Lina og Karoline er på nye eventyr, så må dere huske å slenge inn en stemme hver dag til meg i Shapeup-jenta konkurransen, da:D I hvert fall hvis dere ønsker at jeg skal representere og inspirere alle der ute til en sunn og aktiv livsstil :)

Direktelink til å stemme er i menyen hvor det står: "SHAPEUP-JENTA 2015".

 

Dere kan også stemme *HER*

 

// Følg "Stem på Karoline som Shapeup-jenta 2015" //

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits