Når man prøver på triks man ikke kanDansere har en farlig og morsom tendens til å gjøre hverdagen litt morsommere. Her snakker jeg ikke bare om at vi ruller rundt på gulvet oppå hverandre, sklir i hverandres svette og flasher pupper på sidescenen før vi skal ut og vise hva vi er gode for. Neida, vi leter hele tiden etter å utvikle oss fysisk og psykisk. For noen dager siden for eksempel, våknet jeg opp med en morsom idé, forklarte dette til to andre i klassen og begge sier med høy entusiasme: "JA! Det klarer vi selvsagt!" Alltid med litt for mye selvtillit.. typisk oss dansere.

 


Meeen.. Hvordan i huleste gjør vi dette da?Du må vel kanskje være der, og så er hodet mitt her? Nei, det ble feil. Øøø..?Woopsideisan! Trynefaktoren er som alltid alt for stor i dansesalen ↑Karoline: "Øøø.. meeen. Skulle jeg svaie eller stå i planke som dere?"

Stakkars Jøran på bunn: "Skal du liksom være der på topp og bruke tid til å TENKE DEG OM DU NÅ DA, KAROLINE? For dette er ikke tungt i det heeeele tatt!"


Så finner vi alltid ut av det til slutt da, må bare litt øving til! Det er tross alt veldig lov til å feile, falle, tryne og faceplante. Men å gi opp? Nææh! I hvert fall ikke når resultatet kan bli så morsomt som dette! ;) ↑

 

Og ja, her gjelder det definitivt om å være imponert av råsterke Camilla og Jøran. Det er tross alt de som har all vekten. Jeg leker bare kirsebæret, jeg.

 

Ha en god og morsom dag folkens! Og husk: lek, tryn, vær kreativ og le mye. For hvordan ellers bør man bruke hverdagen sin?:)

 

Ønsker du meg som Shapeup-jenta? Da blir jeg supertakknemlig for din stemme HER ♥

 

 // Følg "Stem på Karoline som Shapeup-jenta 2015" på Facebook //

 

#shapeupnorge #shapeupjenta2015 #trening #tøying #blimykere #aktivitet #helse #aktivlivsstil #fitness #inspirasjon #motivasjon

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits