Shape Up jenta 2015 konkurransen - Hvem er så jeg?:)Feberimprovisasjon og LondonpulverForrige lørdag gikk ikke alt etter planen, men planen ble så ufattelig mye bedre enn jeg hadde trodd i utgangspunktet, så det var vel egentlig helt greit! Jeg startet dagen (les: natten), med feber, hoste og jeg var pottetett i alle hull (cirka). Så tenkte jeg for meg selv: "Veeel Karoline.. du skulle egentlig vært i dansesalen nå, men av og til er det vel smartest å kaste inn håndkleet. Du får bli hjemme og helbrede sjela di istedenfor." Jeg lå langflat på sofaen, og tenkte at denne dagen kom til å bli temmelig kjip.

 

Så lyste mobilen opp. Jeg kikket uinteressert på den, og så at det hadde kommet en mail. Mail på en lørdag? Det er garantert reklame. Jeg åpnet motvillig; og et eventyrlig syn traff øynene mine. Det var mail fra Shape Up redaksjonen. Jeg forsto ikke helt poenget med at de skulle maile meg da, det var jo lørdag, og de skulle ikke bestemme seg for finalister før helgen var ferdig. Jeg måtte lese mailen tre ganger før jeg trodde på det. Herregud. Jeg er videre.. JEG ER VIDERE?! Og ikke bare dét: en film skulle lages og leveres innen dagen etterpå. Vel, dette kan bli underholdende! 

 

Jeg gikk på toppen av klesskapet og fant en eske jeg kun tar ned i nødssituasjoner. Her trengtes tross alt drastiske tiltak, så jeg fant fram mitt magiske Londonpulver. Det er egentlig et helt standard "Cold and Flu"-pulver som funker som bare rakkern når man er syk. Geniale saker. 

 

Så ble det slik: dusj, sminke, klær, lade kameret og fly ned til dansesalen for å lage film. Resultatet? Snurr film ;)↓

 

 

♥ Dere kan stemme på meg hver dag frem til 6. september HER ♥

 

 *Følg "Stem på Karoline som Shapeup-jenta" på Facebook*

 

#shapeupjenta #shapeupnorge #treningsfilm #dans #trening #fitness #aktivejenter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits