Herligheeet!! Jeg er en av de 6 finalistene i Shapeup-jenta konkurransen!!

UÆÆÆ!!!

Det er ca det som går igjennom hodet mitt nå. Sammen med ØØØ og WOOOW..! Med dagens imponerende vokabularferdigheter så forstår jeg egentlig ikke helt hvordan jeg skal få skrevet dette blogginnlegget. But here goes anyway:

Jeg har søren tute meg kommet til siste etappe i Shapeup-jenta konkurransen! Er det mulig? Det var 500 spreke kandidater, og nå er det bare 6 igjen. Og jeg er en av dem! Jeg skjønner ingenting, jeg. Altså, misforstå meg rett. Jeg har jo i hemmelighet dagdrømt litt da.. om hvor kult det hadde vært om jeg faktisk ble en av de 6.. men at det faktisk kom til å skje? Erru gæærn!

 

Dette. Er. Rått.

 Den største gleden jeg har, er gleden av å bevege meg. Det å kjenne at kroppen jobber fysisk på en god og sunn måte, gir rett og slett tidenes mest tilfredsstillende følelse. Det å ha en aktiv livsstil påvirker hele min væremåte, personlighet og tankegang. Jeg brenner så utrolig mye for dette, og overdriver ikke når jeg sier at jeg får nesten abstinenser av å ta det rolig to dager på rad. Det å faktisk kunne snakke om det som interesserer meg mest, gjennom en så stor og solid kanal som Shape Up, det er noe som virkelig hadde betydd mye.

 

Jeg ønsker å inspirere DEG til å lære mer og forstå mer om alle mulighetene din kropp har. Det som er så fantastisk med fysisk aktivitet, er at man alltid kan utforske og lære mer. Jeg ønsker å støtte, veilede og tipse deg om hva du kan gjøre for å få en balansert og sunn livsstil, hvor det både er plass til treningsskoa og lørdagssjokoladen.

 

For vet dere hva? Jeg har lenge hatt et ønske.. Et ønske om at vi alle en dag finner bevegelsesgleden. At vi alle setter pris på oss selv og vår egen kropp. Jeg har et ønske om at vi slutter å sammenligne oss med alle andre. Der vi heller retter fokuset på hva vi klarer nå, og hvilke muligheter vi har hvis vi bruker vårt fulle potensiale. Jeg ønsker at oldebarna mine om maaaange år ikke vet hva ordet "dørstokkmil" betyr. Jeg ønsker at å ha en aktiv livsstil skal for alle bli like naturlig som å spise og dusje. Og sist, men ikke minst: jeg håper så inderlig at alle der ute som tviler på seg selv, finner sin vei ut av det og får troen på at hvis du vil noe nok, så får du det til!

 

Jeg har en sterk tro på at fysisk aktivitet kan mirakuløst fikse det meste som mange sliter med i dag. Om det er depresjon, stress, søvnmangel, konsentrasjonsvansker, lite energi, skader, sykdommer og dårlig selvtillit. Jeg ønsker å inspirere hele Norge til å finne bevegelsesgleden, og hvilken bedre måte kan man gjøre det på enn gjennom Norges mest leste treningsblad?:)

 

 

TUSEN, TUSEN TAKK til alle dere som har stemt meg frem! Jeg er så takknemlig for at dere faktisk har orket å gå inn på siden og stemme på meg hver gang dere har husket det i en hel måned. Jeg setter uendelig pris på hver og en av dere og er varm langt inn i sjela av engasjementet deres ♥ Dere er BEST!

 

Nå er det slik at konkurransen fortsetter. Vi er snart i mål, men nå stilles alle kandidatene på 0 igjen og har helt likt utgangspunkt. Det vil si: den som får mest stemmer fra og med i dag av, blir Shapeup-jenta. Derfor ber jeg dere fra dypet av hjerterota: vær så snill! Stem på meg'a! :D Jeg lover at dere ikke kommer til å angre.

 

Dere får gi én stemme hver dag frem til 6. september. Det er flere måter dere kan stemme på:

Dere kan gå inn på bloggen min her hver dag og trykke på knappen helt oppe i venstre hjørne hvor det står: "SHAPEUP-JENTA 2015". Dette er direktelink til konkurransen, så det eneste dere trenger å gjøre når dere har kommet inn på siden, er å trykke: "Stem". Dere kan også trykke direkte på linken her: HER

Eller: Dere kan like facebooksiden min "Stem på Karoline som Shapeup-jenta 2015". Her minner jeg dere på å stemme hver dag. Jeg har til nå på denne gruppen tipset hver eneste dag om en morsom øvelse / et treningsprogram etc, slik at dere får noe morsomt igjen for å ta dere tid til å stemme. Jeg skal prøve så godt jeg kan å fortsette med dette!:)

 

 

 *Følg Karoline som Shapeup-jenta på Facebook*

 

#shapeupjenta2015 #shapeupnorge #aktivejenter #trening #velvære #helse #fitness #bevegelse #dans #treningsglede

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits