Verdens søteste fjell <3


Her prøver jeg på triks jeg definitivt ikke kan ↑. Jepp, jeg faceplanta rett etter bildet ble tatt. Men bare vent, om en måneds tid så står jeg som en påle! Øving gjør jo tross alt mester :)

 

Etter å gått opp noen fjell i Møre og Romsdal, har Daniel spurt meg så fint: "Men Karoline.. Nå har jeg vist deg så mye rundt i naturen på Sunnmøre og Nordmøre, men du har jo aldri vist meg så mye som fjellet på Karmøy!" Eeeeh. Nei, jeg hadde vel ikke det, muligens fordi jeg aldri har gått opp hjemstedet mitt sitt fjellet selv.. Les: FLAUT.

Så på søndag trasket vi på vei innover øya for å komme opp på Sålefjellet. Jeg visste at Karmøy sitt fjell ikke hadde Himalayahøyde, men at toppen var lav visste jeg ikke! Det var egentlig det søteste, lille fjellet jeg har sett ♥ Daniel tullet først om at det måtte være en stor stein, men det var det faktisk ikke. Haha! Turen var kjempefin, og vi har jo så utrolig fin natur her på Karmøy også. Vi begynte ikke å gå oppover før de 50 siste meterene. Så for de som ikke kan gå opp mange høydemeter av ulike grunner, er denne turen definitivt verdt å teste ut. Det er cirka 5 km hver vei og turen skal ta cirka 2 timer (med mindre du stopper hele tiden for å kikke på frosker og utsikt og ta bilder og plukke blåbær og sånn, da.. som jeg og Daniel alltid gjør). Vi brukte vel langt over to timer! Typisk oss :)

 

Her er et lite bildedryss =)

Blåbærplukking er et must på tur, og nå smaker bærene så godt! Mmmm..↑

 

Så denne gangen fant vi faktisk veien helt frem til Sålefjell. Det gikk derfor definitivt bedre enn sist gang jeg tenkte jeg skulle ta turen. I dag fant jeg nemlig en status som jeg skrev på facebook for cirka to år siden, og jeg ler meg ihjel. Les:

 

Hvordan få krydder i hverdagen

1) Begynn dagen med å overbevise deg selv om at du bare skal jogge noen runder rundt lysløpen

2) Ta et liten sidestikk på turen

3) End opp med å løpe mellom stokk og stein og innsjøputter opp mot Sålefjellet

4) Pass på å velge terrengjogging dagen etter det har pøst ned hele døgnet før, og gjerne velg lyseturkise joggesko som ikke tåler én dråpe vann

5) Skilt er for pingler! Velg hvilken sti du skal ta med elle melle

6) End opp på et sted du aldri har vært, til en vei du ikke vet hvor er plassert i forhold til noe som helst i verden. Er du egentlig fortsatt på Karmøy? Hmm?

7) Si hei til Bambi og Bambine

8) Finn ut til slutt at du har endt opp 3 km utenfor bygrensen (klapp-på-skulderen for den, Karoline)

9) Når du eeeendelig finner bilen din: kjør til burgersjappen, kjøp en velfortjent milkshake og drikk inn kaloriene du nettopp har løpt av deg

 

Dette er jo også en måte å gjøre det på! Nå ble jeg så gira av å kikke på naturbilder her, at jeg bestemte meg for å ta en løperunde i lysløypa. I kveld er det jazzkonsert med fantastiske Gregory Porter i Haugesund under Silda Jazzen. Gleder meg!!

Vi snakkes senere :)

 

#trening #shapeupjenta2015 #shapeupnorge #fjellet #påtur #handstand #helse #fitness #natur #karmøy

4 kommentarer

ingun

05.08.2015 kl.17:54

Der var det no skikkelig fint, ser ut til at dokke hadde en fin tur :)

foreversivanita

06.08.2015 kl.19:42

Det så ut som en veldig kjekk tur!:)

Karoline Aspaas Kvinnesland

07.08.2015 kl.18:11

foreversivanita: Ja, det var det også!:)

Karoline Aspaas Kvinnesland

07.08.2015 kl.18:12

ingun: Ja, det var kjempefint :)!!

Skriv en ny kommentar

hits