Årets vakreste fjelltur <3Hei dere ♥

Disse fire dagene har vært helt fantastiske. Jeg har kost meg glugg ihjel rundt som turist i eget land i Møre og Romsdal. Hadde jeg ikke vært enebarn med verdens beste foreldre, så hadde jeg faktisk flyttet her. Hvor enn du snur deg er det et fjell, en fantastisk utsikt, en nydelig himmel, en sjarmerende gård og så sååå mange vakre farger.

Fra Valldalen kjørte vi via Trollstigen til magiske Innerdalen. Jeg, kjæresten Daniel, svoger Christian og Shiba (verdens gladeste hund), bestemte oss for å gå opp Innerdalstårnet. Fjellet er 1452 m.o.h., og blir regnet som muligens den heftigste og mest legendariske fjellturen i Trollheimen og Midt-Norge. Det er faktisk dette fjellet som er Blåfjell-fjellet! Gjett om jeg ble gira da jeg hørte det, da! Jeg elsket blåfjell da jeg var liten :)Og for en tur det var! Denne gangen gikk vi ikke helt opp. Det var så bratt fra rundt 1200 m.o.h. at Shiba ikke hadde klart klatringen. I tillegg kjente jeg at selv om det gikk greit å gå opp, kom jeg til å slite med å gå ned igjen ettersom jeg har litt høydeskrekk. Jaja! Vi sa oss fornøyde med å ha gått så langt som vi gjorde. Det er tross alt ikke alltid målet som teller, men turen og reisen :) Og reisen var perfekt ♥ Jeg skal offisielt si at jeg herved har flyttet "å gå i fjellet" på topp 5 ting jeg elsker mest av alt å gjøre. Det gir bare så utrolig mye energi og glede!

 

Her kommer et bildedryss fra de to siste dagene ♥


Det ustæsjete kjæresteparet er klare for tur :) ↑

Dagens tøy og bøy ↑

♥ INNERDALEN ♥
 

Her har vi kommet til første topp på Innerdalstårnet. Helt nydelig :)

FOR.ET.STED. ♥ Vi kom hjem igjen grisete, svette og slitne i hver muskelcelle, men det er ingen tvil om at dette er verdt strevet! Lykken er stor når sjelen får nyte norsk natur på sitt beste :) Håper derfor alle som sitter inne og vurderer en tur ut og opp i løpet av uken, ikke vurderer lengre. Bare gjør det, du kommer ikke til å angre!!:)

 

#trening #shapeup #shapeupjenta #fjell #helse #friluftsliv #norsknatur #tur #dagenstips

6 kommentarer

Silje Solli

29.07.2015 kl.12:42

Nydelige bilder! :)

Iselin Renée

29.07.2015 kl.14:31

Så ut som en bra tur :)

Lilli

29.07.2015 kl.15:08

Så utrolig fint ut :)

Karoline Aspaas Kvinnesland

29.07.2015 kl.15:58

Tusen takk Silje Solli og Lilli!

Iselin Renée: Det var det så absolutt!:) Turen anbefales på det varmeste

Elisabeth

29.07.2015 kl.17:54

Brosjan på tur, det er bra :-) nydelig fint var det hvertfall! :-)

Rc

30.07.2015 kl.02:00

Herlig!!!!!:)<3

Skriv en ny kommentar

hits