LottovinnerenJeg har lært mye om livet av å jobbe som fysioterapeut. Det er ikke få dager jeg har gått hjem fra jobb og tenkt: Herlighet.. så heldig jeg er som kan gå! Så heldig jeg er som ikke har smerter. Så heldig jeg er som har så mange nære og kjære. Jeg har virkelig vunnet i verdens beste og viktigste lotto!

Det er tross alt menneskelig å ikke alltid sette pris på hva man har før man mister det. Jeg tipper de færreste (inkludert meg selv) tenker hver dag når de pusser tennene: "Wow! TENK da! Jeg kan stå oppreist uten å holde meg fast, pusse tennene og samtidig tenke på helt andre ting. Alt på én gang!" Man kan ikke forvente at man hele tiden skal gå rundt å tenke på alle de små miraklene som skjer, når de faktisk skjer hele tiden. Men jeg tror vi alle bør stoppe opp en gang i blant, og prøve å se livet vårt fra et fugleperspektiv. Det er så viktig å sette pris på det kroppen vår klarer, for det er ikke sikkert at vi har det slik for alltid.

Husk at en persons maratonløp er en annen persons gåtur. Og den personens gåtur er en annen persons strev med å gjøre hverdagslige gjøremål, som å sette og reise seg, lage mat og dusje. Og så er det de som har store vansker med å komme seg ut av sengen, enten fordi de er for syke eller for skadet. For dem er det verdens største maratonløp å komme seg fra soverommet til toalettet. De kunne gitt hva som helst for å kunne få mulighet til å løpe til bussen igjen. Tenk hvis disse våknet en dag og plutselig kunne fysisk gjøre alle hverdagslige aktiviteter. Tenk på den gaven de hadde fått. 

Mange tar heldigvis godt vare på gaven om en velfungerende kropp. De holder seg fysisk aktive, spiser sunt og søker etter opplevelser. Og en del gjør ikke det, dessverre. Jeg tror en del av oss håper på det beste og satser på at det skal gå greit i enden. Så, her kommer dagens lille "tenk":

 

Du skal bo i kroppen din for resten av livet. Gjør livet ditt så godt som mulig, og tenk grundig gjennom hvor viktig din helse er for din livskvalitet. Ta vare på kroppen din og sinnet ditt. Fokuser på hva kroppen din klarer nå, og se for deg hva den kan klare om du setter løs ditt fulle potensiale. Hva ønsker du å klare? Hvordan vil du livet ditt skal være om 1 år, 5 år, 10 år? Det er du som bestemmer, og det er du som har makten til å forandre livet ditt til det bedre, både nå og i fremtiden.

Hvis du som leser dette er en av de heldige som kan gjøre det aller meste: husk det, sett pris på det, ta vare på det og vær takknemlig for at du, som meg, har vunnet i lotto ♥#trening #shapeup #shapeupjenta #helse

5 kommentarer

Sarah

26.07.2015 kl.14:38

Kjekke blogg du har Karoline, deiligt med ein livstilsblogg som ikkje bare handle om muskler og utseende. 👏🏼 Heia shapeupjentå, stemme på deg kvar dag! 😄👍🏼

Karoline Aspaas Kvinnesland

26.07.2015 kl.20:38

Tusen takk Sarah! Jippi :D Så hyggelig å høre at du vil stemme på meg=)!!

Emilie

26.07.2015 kl.22:40

Såå bra skreve!!👍😃😘

Karoline Aspaas Kvinnesland

27.07.2015 kl.00:09

Emilie: Takk kjære deg :)) Tenkte på deg då eg skreiv det <3 Glede meg te me ska klatra opp Kilimanjaro sammen :*

Rc

30.07.2015 kl.02:03

Så sant som bare det<3<3:)

Skriv en ny kommentar

hits