Når typen vil på fjelltur i pøsregn..Jeg er veldig glad i å gå på tur i fjellet, men altså.. Ærlig talt, det PØSREGNER. Og når jeg sier pøsregn, så mener jeg at himmelen åpner seg og dråper på størrelse med dinosaurer slår ned, samtidig som vinden får regnet til å komme fra alle vinkler på én gang. Nei, min kjære. Sorry borry! Men jeg går ikke en to timers tur på fjellet i dette været. Skjer ikke.


Jeg vet ingen ser dette, så dere må bare rett og slett tro meg: bak denne tykke skyen er Godøyfjellet

Jeg vet at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær og alt det der. Men klærne mine er i såfall rett og slett ikke gode nok til å takle dette været på en så lang tur. Gir du meg en lett OG samtidig tykk heldekkende drakt som blir brukt i Nordsjøstorm, da kan jeg kanskje gå tur i dette været. Innen da, så får vi ta treningsøkta inne og spare turgleden til i morgen. For sola kommer jo i morgen, vet du. Det sier hvertfall den hærlige rødtoppen, Annie :)

Og så skjer det typiske da. Vi kjører hjem igjen, tar av oss de våte turklærne og skifter til innetreningstøy. SÅ kommer solen frem. Haha, jeg må bare le av dette vestlandet! Jaja, innetreningen blir kjempedeilig den også, og vi har tross alt mange dager igjen til å traske på fjellet, heldigvis :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits