Jeg har startet blogg!Hei dere =)

Jeg har vurdert å starte en blogg nå i over ett år, og tenkte det kanskje var på tide å få ut fingen og bare gjøre det. So here goes!

 

Min blogg kommer i hovedsak til å handle om hvordan å få eller opprettholde en god helse. Jeg er utdannet fysioterapeut, utdannet personlig trener og studerer nå bachelor i utøvende dans, så man kan trygt si at jeg er glad i å være i bevegelse. Dessuten har jeg sååå mye jeg har lyst til å dele med dere! Alt fra treningsøvelser til gode oppskrifter, alt fra innlegg om skaderedusering til tanker omkring trening og helse.

Jeg er ikke så opptatt av å fremme den beste sprettrumpen eller den største bicepsen. For meg er trening noe som skal bidra til å få et bedre og lengre liv, være funksjonelt og gi god selvtillit. Og det er akkurat dette jeg kommer til å fokusere mest på. Jeg ønsker å bedre kroppsfokuset, ikke øke kroppspresset som er så altoppslukende i dag. Det er derfor jeg også alltid prøver å ha det gøy når jeg trener selv eller trener andre. Så får heller en fysisk flott kropp komme som en kjempegøy bonus. :)

 

Gjerne følg meg på instagramprofilen min: karoline_aspaas , her kommer jeg til å legge ut litt inspirasjon etter hvert <3

4 kommentarer

Kay amund

17.07.2015 kl.18:38

Kult!

Lykke til :)

ingun

19.07.2015 kl.00:23

Lagt dej til i blogglista mi , ditta blir bra :)

Karoline Aspaas Kvinnesland

19.07.2015 kl.10:50

Tusen takk!=)

Karoline Aspaas Kvinnesland

19.07.2015 kl.10:50

Tusen takk Kay Amund!=)

Skriv en ny kommentar

hits